Tryck av kläder – TryckeriVBG

tryck egna kläder

Tryck av kläder – snygga kläder!

Det finns så otroligt många möjligheter när man jobbar med kläder till att skapa något spännande, något unikt. Vår vision är att vara ett företag som är drivande framåt, vi vill bryta oss från de traditionella ramarna som tryckerier har och har haft de senaste generationerna. Vi ger våra kunder möjlighet och framför allt frihet att specialanpassa sina produkter ut i den yttersta detaljen. Vi ger er möjlighet att möta er vision och förverkliga er idé!


Grafisk design kläder

GRAFISK DESIGN

Allt börjar med en idé, en vision om att skapa något. De flesta som vänder sig till oss kommer med en skiss på vad som figurerar i skaparens hjärna… och nu är bollen i rullning. Tryckeri VBG har en avdelning för grafisk design där all digital grafik tas fram. Oftast handlar det om att designa en logga, en banner eller en hemsida. Det många inte vet är att vår designavdelning gör även mycket så kallade ”mock up” på kommande produkter. En mockup är en digital bild över en produkt innan produkten har tillverkats. Det kan vara exempelvis ett t-shirt tryck eller en etikett. Denna process är något tidskrävande, men i högsta grad nödvändig för att vi, du och eventuell tredjapart ska förstå hur slutprodukten skall se ut. Här slipas även grafiska detaljer som tryck, märkning etc.egna etiketter kläder

SKRÄDDARSYDD SÖMNAD

Ibland finns det behov av att tillverka något som inte finns på marknaden eller för att ta fram plagg som är anpassade efter en viss design, mönster eller utformning. Det finns olika material och sömnadstekniker som har säregna egenskaper. Olika material beter sig olika beroende på vilken miljö de används i. Med över 40 år i branschen så är våra partners Qvist Sömnad de förmodligen bästa i landet på allt som har med klädtillverkning att göra. Med känsla för detaljer tar de Er idé från papper till färdig produkt.

EGNA ETIKETTER, HANGTAGS OCH LABLE-ING

Små, små detaljer ger ett fulländat helhetsintryck. Ett färdigt plagg kan förfinas genom att sy in egna etiketter med Er logga på, även hangtags ordnar vi. Det finns en uppsjö av möjligheter och ingen idé är stor eller konstig nog. Våra leverantörer hanterar alla sorter material, allt från gummi, läder, trä, plast till metall och gel.


HELHETSLÖSNING

Vi ger er en helhetslösning. Ni behöver inte vända er till flera olika företag för att tillverka er produkt. Vänd er till Tryckeri VBG och vi hanterar hela kedjan av tillverkningen. Vi tar er idé från en skiss vidare till design, sedan till sömnad, branding och slutligen levererar produkten till er. Vi jobbar inte åt er, vi jobbar med er! Vi uppmanar alltid våra kunder att ringa till oss och konsultera, det kostar inget att bolla era idér med oss och vi tar oss gärna tid!