Dekaler och Foliering – TryckeriVBG

Dekaler och foliering

dekaler och foliering

Dekaler / Stickers och foliering av bilar, båtar, MC mm. Företagets namn/logotyp eller hemsida på bilen är det enklaste sättet att synas och förmedla företagets budskap på. Låt ditt fordon vara en reklampelare för din verksamhet. En liten diskret logga på bagageluckan eller stor grafik över hela bilen, vi löser det gärna åt dig! Dekaler och folier som vi applicerar på din bil är en av marknadens bästa folie och har livslängd på mellan 7-10år. Vår noggranna montering lämnar aldrig några märken på bilen och vi håller väldigt hög finish på folieringen.

Dekal motorhuv

Dekaler

Vi printar och monterar dekaler med din önskade logotyp, kontaktuppgifter, webbsida eller annat grafik du önskar. Du kan, om du önskar, montera dekalerna själv på din bil. Vi förser dig med instruktioner och support om du skulle behöva hjälp. Dekaler är ungefär som klistermärken som är anpassade för fordon och slitage av väder och tvätt. Dekalerna kan göras i fullfärg och i enfärgad, skuren folie. Vad som passar dig bäst? Kontakta oss gärna för en konsultation.

helfoliering

Foliering

Foliering är ett sätt att byta färg/design på ditt fordon (bil, båt, MC, husbil, ATV etc) utan att behöva slipa ner och lacka om den. Folie skyddar mot mindre stenskott samt skyddar lacken mot solstrålar och kan liknas med konservering av billacken till dess att folien tas bort samtidigt som det ger bilen en unik färg och design. Vi har ett brett urval av färger i alla nyanser som ger fordonet ett unikt utseende med mycket hög finish. Vi kan också göra en helt custom design av ditt fordon!Vad kostar det att foliera hela min bil?

Alla bilar är olika och priset på en foliering skiljer sig beroende på storlek av bilen samt hur mycket plåt vi behöver täcka. Tyvärr kan vi inte ha en exakt prislista liggande ute då marknaden uppdateras ständigt och nya modeller tillkommer. Skicka oss gärna ett mail och berätta vad du har för bil/båt/mc du vill foliera. Vi är snabba på mailen och återkommer med ett pris. Ett riktpris är mellan 16.000kr – 25.000kr

Jag vill endast foliera delar av min bil, går det?

Det går alldeles utmärkt att delfoliera delar av din bil. Det kan vara tak, motorhuv, speglar etc. Har du haft en tidigare foliering och vill matcha färgen, skicka med info om vilken tillverkare folien kommer ifrån.

Kan jag ta bort foliering när jag ska sälja bilen?

Absolut! När du ska sälja bilen eller har tröttnat på folieringen kan du ta av den genom att värma den lite med värmepistol och dra. Är du osäker på hur du ska ta av folieringen så kan vi hjälpa till att återställa bilen.

Kan folie skada lacken?

Foliering kan aldrig skada lacken, tvärt om så konserverar en foliering lacken så att lacken inte bleks i solen, får smårepor eller oönskad slitage som vanligtvis lacken utsätts för.

Kan jag använda högtryckstvätt på folie?

Det går att tvätta foliering med högtryckstvätt, dock så måste man vara försiktig med skarvar och att hålla munstycket för nära folien, då trycket från vattnet kan dra upp folien. När vi lämnar över fordonet till dig efter foliering så går vi igenom tvättråd och visar känsliga ställen. Generellt vid tvätt av foliering så ska man inte ha vatten varmare än 80 grader och hålla munstycket ca 80cm från folien och röra munstycket i 90 graders vinkel.

Kan man vaxa foliering?

Alla folier kan vaxas men inte alla vax passar för det, man måste göra lite efterforskning innan användning. Hör av dig till oss för rekommendationer. Vi tillhandahåller även specialvax som är framtagen för folier.

Hur lång tid tar det att foliera?

Olika bilar kräver olika mycket tid. En standardfoliering tar 48 timmar från att kunden lämnar bilen till att den är färdig för leverans. Vid stora folieringar kan vi behöva ha bilen hos oss längre tid då vi tar oss tid att göra alla detaljer med högsta noggrannhet.

Kommer några märken finnas kvar när man tar bort folie?

Efter att folien tas bort, kommer det inte finnas några spår kvar från folieringen. Våra installatörer är mycket skickliga och använder aldrig kniv mot lack och folier vi använder är marknadens bästa folier och är framtagna för en skonsam applicering.

Har ni garantier på foliering?

Absolut, vi lämnar alltid garantier på vårt jobb och vår folietillverkare har långa garantier på folien i sig. Olika tillverkare lämnar olika längder på sin folie, minst 5år.

Kan man trycka egen design på folie?

Det går att trycka en egen design på hela bilen om man vill. Vi har både specialfolie och skrivare för att printa heltäckande design. Endast fantasin sätter gränser!

Erbjuder ni delbetalning?

Vi erbjuder delbetalning via våra partners där du kan lägga upp betalningen enligt gällande villkor. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Vad har ni för färger?

Vi har många färger att välja bland, vi jobbar främst med Avery SWF och det finns ett 60-tal färger att välja bland. Vill du komma till oss och bläddra i färgpalletterna så går det bra, ring först och boka ett möte.
Vi designar alltid digitala mockup bilder på hur slutfolieringen kommer att se ut på bilen.bilfoliering