Profilkläder – TryckeriVBG

Profilkläder – arbetskläder med företagets logotyp

arbetskläder snickareProfilkläder är ett bra alternativ för företag där personalen behöver förbindas med företaget genom funktionella arbetskläder som profileras med företagets loggor och färger. Tryckeri VBG erbjuder ett stort urval av profilkläder och arbetskläder som är anpassade för olika yrken.
När vi på Tryckeri VBG väljer ut leverantörer för profilkläder så ställer vi krav på kvalité. När vi levererar kläder till er så garanterar vi att kläderna från våra leverantörer håller för tufft slitage och upprepade tvätt.
Profilkläder ni väljer kan levereras i två utföranden, antigen som blanka kläder utan tryck eller med tryck. Tryckeri VBG erbjuder möjlighet att trycka kläderna med loggor, text eller annan grafisk utformning.Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen.


Tel: 0521-599029
info@tryckerivbg.se


VARFÖR PROFILKLÄDER?

Att profilera sig är viktigt för ett företag ur flera olika aspekt. Ett tydligt exempel på vikten av att ha profilkläder uppenbarar sig i butiker, till exempel matvarubutiker. När du inte hittar varan du söker, lyfter du blicken och kan relativt snabbt lista ut vem som jobbar i butiken och vem som är där för att handla. Oftast ser man det på kläder personalen använder. I en ICA MAXI butik ser man alltid personal som bär företaget profilkläder som oftast består av en röd jacka med företagets logga på samt ett par svarta arbetsbyxor. Detta är ett exempel på hur arbetskläder underlättar för kunden att identifiera personalen på en arbetsplats. Samtidigt fyller kläderna givetvis sin funktion för personalen som ett funktionellt plagg.


PROFILKLÄDER FÖR FÖRETAG

Ovanstående text beskriver ett praktiskt exempel där ett företag använder profilkläder i sitt jobb för att identifiera personalen med företaget… Men det finns fler fördelar! Man kan även titta på det ur marknadsföringssynpunkt. Personalen uppskattar alltid när företaget klär upp sina anställda. En bra jacka används så väl på jobbet som på fritiden. Man ser ofta folk på stan gå med profilerade jackor från företaget de jobbar på och på så sätt exponeras företaget för tusentals människor, vilket medför ett enormt marknadsföringstillskott.


PROFILKLÄDER SOM ARBETSKLÄDER

Här är ännu en viktig aspekt som visar varför profilkläder med eget tryck lämpar sig för alla företag. Arbetskläder är en förbrukningsvara som brukar förses av företaget. Det finns många branscher där arbetskläder är ett viktigt verktyg för personalen så som; byggarbetsplatser, montörer, städare, vss etc. Personal i dessa branscher kräver arbetskläder som är funktionella för jobbet man utför. Kika gärna på vilka sorter av arbetskläder som Tryckeri VBG erbjuder.
Även här så har kläderna en dubbel funktion. Dels så fungerar arbetskläder som skyddskläder men även som levande marknadsföring då många i branschen gör kundbesök eller utför arbeten där många människor är i rörelse. Då är det perfekt att marknadsföra ditt företag med snygga arbetskläder med företagets logga på!


BEHÖVER EN FÖRENING PROFILKLÄDER?

Det är en fråga som endast föreningen själv kan svara på… Dock så är det många föreningar som utför samhällsnyttiga funktioner och är beroende av bidrag och då är det bra för en förening att synas ”på stan”. Även eventkläder kommer bra till pass för föreningar som är ute på olika evenemang. Tryckeri VBG erbjuder billiga t-shirt med tryck som passar en pressad budget! Tryckeri VBG sponsrar även föreningar med kläder och tryck, kontakta oss så skräddarsyr vi en lönsam lösning!


VILKA PROFILKLÄDER PASSAR JUST DIG?

Det finns en uppsjö av olika profilkläder, allt från t-shirt, hoodies, jackor, mössor, kepsar, väskor, ryggsäckar, mobilfickor, skor, svettband och… listan kan göra väldigt lång! Men vilka arbetskläder som passar just dig? Utgå från din verksamhet och kika på vilket som passar just din bransch. Behöver ditt företag kläderna ur ett marknadsföringssynpunkt eller behöver företaget funktionella arbetskläder? Oavsett vad ändamålet är, så finns det en passande uppsättning. Vi på Tryckeri VBG hjälper dig mer än gärna att välja ut rätt arbetskläder och trycka de med din logga!